Sep 19, 2009

.::rAyeR evE::.


okeh,kemeriahan raye da makin terasa!!weeeeehhaaaaa...
kri kanan bunyik mercun!cm bunyi bom perang lak..iskh2..
k2,jom layan piccas~





SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
~MAAF ZAHIR DAN BATIN~
DARI EYKA SEKELUARGA

2 comments:

Dj Epoi said...

Selamat Hari Raya gak buat disana....

Gua masih dikampung dalam mood raye hehehehehheheheh...

P/S _ Seronok tengok merocon tuh weih!!! mercon Bola & Ketupat

azli said...

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…

Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Salam Kenalan Dari Kami…

“Tanjung Puteri Pantai Gelora,
Selat Tebrau Kembara Mahkota,
Tibanya Syawal Disambut Gembira,
Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,

Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini

“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..
Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..
Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kata
Dalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa”

Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…
Sorry masih dalam mood raaya.. aku saja melawat blog korang ni dah 25hb ni naik kerja tengah gian baalik untuk mem bloggin member2 wah..waah.. aku sedang boring mana korang semua ni masih bercuti lagi ke

Mung maing mercun gapo hok ketupat Bola.. boom..Boom.. putus tangan kaki telinga.. jangan main mercun.. meriah betul ingat bebudak je yang main.. tapi hok yang beso lagi beso dia main mercun tu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin