Sep 23, 2010

.::Laptop aku betina..korang??::.



tadi balik klas xda pa nk buat,ak layan on9 ah..(padahal bnyak je keje nk kena buat). tengah syok2 on9 tu,rumetOo a.k.a si gila ne tiba2 gelak..aku pelik gak.pehal la ngn minah sekor ne.sawan ke ape.
 
ak pom tnya ah.'ko pehal gile?'..
dia jawab, 'laptop ak betina,gile..(sambil gelak2..mmg gile betol pompuan ne)'.
then aku tnye lg,'cmne ko tau,gile?'..
 
pastu dia tagged aku kt fb ajar cmne nk buat...korang nk try?kt bawah ne hah aku copy paste ja kt sini..try ah buat tengok..kalau ada laptop jantan,cepat2 n laju2 bgtaw aku k..ak nk kawen kan ngn laptop aku..haha..



buat je step kt bwh ni...
1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti). Save as = love u.vbs
3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."
Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....
selamat mencuba~~

~meLuvUe~



notakakikecik:
p/s: 'gile' adalah panggilan manja.manja kucing aku n rumet..jgn ingt ktorg gila plak.gula.gula xpe..
p/s/s: arini aku ad satu kelas ja pg td..bosan da xtaw nk watpe..
p/s/s/s:xingat da nk tulis pe agi..len kali plak.bye~!

2 comments:

DiEyLaH said...

kamek dapat jantan..hahaha...lucu2..best2.. :DDD

eyk@_zuL said...

wahhhh!ye ke?bley la kawen kn laptop laptop kita..hehe~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin