Oct 28, 2010

Dia da semakin hampir….!!

Dah dekat.. Dia mai dah! Dia mai dah!hadoiii…hencik eyka sila la cuakkk! kamu.kamu.kamu mau tahu kenapa aku mesti cuak??ok..sila lah tengok pic kt bwh ne…

examslip

korang nampak dah??haa..hencik final exam da dekat.so,sila.sila.sila la rajinkan diri men’study’~!huhu…korang.korang.korang bila start exam??bdw, guud luck di ucapkan kpd semua samada y bakal men’exam’kan dri ataupun yang sedang giat ber’exam’..xlupa ucapan ini ditujukan (mcm ucapan raya plak!) kpd hencik echa yang sedang menge’test’ lesen b’sama encik JPJ..selamat.selamat semua diucapkan~~!

aku:sila jgn tanya bagaimana hari raya haji aku nanti…:’(

2 comments:

.:: dieylah :: said...

boleh tahan tarikh tu...hik3..ol da bes la o...Hubungn Etnik pling best nk..tringt kt puan rock mekorg..salu nyebut.."awak mangkuk sya pun mangkuk"

sem ni xde exm..next sem.jela smbut gudluck kitak ya..hik3..
study jgn x study... ^_^

eyk@_zuL said...

thanx dieylah!huhu..mood stdy kamek sik ada gik..mok b'poya2 luk puas2..haha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin