Oct 23, 2010

First?

First BE?hahaha..ui,da 2 tahun lebih dah aku ber-belog-ing.Baru sekarang dapat BE. Ateeee…hupdate sbln skali pon payah kan?hahaha… tapi lately mcm rajin bebeno plak nk hupdate..rajin2 pon xda la sampai berpeluh berpuluh2 n3 dlm satu hari..max pun 2,3 je kot..haha..ok lah tu kan.at least rajin la daripada biasa. kalau x, satu n3 per day pun payah nak dpt.hehe..pape pom tenkiu napneng!satu pun satu la..hopefully nanti makin b’tambah la BE tu ye..haha..dah makin bersemangat nak ber-blog-ing!(ceh,dpt reward bru nk semangat!)eh.eh.eh.bukanlah. aku mmg bersemangat dari dulu lagi..hehe…;p

terakhir tapi tak kurang, juta-juta terima kasih aku ucapkan kpd followers, silent readers, orang2 kenamaan, orang2 persendirian, dato’ datin,tuan2 dan puan2,kakak2 dan abg2,mkcik pakcik dan semua yang terlibat secara langsung atau tak langsung yang selama ini men’support’ belog ini..terima kasih banyak.banyak.banyak.banyak!sekian..:)

2 comments:

yuyuEyuliAnayusOf said...

belanje la eyka ! heheeee

eyk@_zuL said...

hehe..nti kalo ada rezeki lebey sy ika blanja seme org..haha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin