Oct 21, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

 

Ui,ada adiah pree dari Paris Hilton!jom.jom kita pakat.pakat.ramai.ramai.join.join gip away dari Cik Nadia ne..xsusah pon..sonang sgt eh nk join.just wat n3 ja..sonangggg..seyes neh!haa..kalo ada yg berminat nk join tu usha.usha.tekan.tekan ja kt pic bawah ne k…sila2~

'Eiffel Tower Giveaway'

giveaway

owh,lupe mau tagged menggeletek teman2 seperjuangan…okok.saya dengan ini, mahu menggeletek mereka2 di bawah:

1. Cik Wawe

2. Cik Dieylah

3. Cik Nashz

dan xlupa,rakan2 y ingin turut sama memeriahkan majlis…due date adalah pada 20.11.2010,12pm. So, apa tggu lg??

Jom ramai-ramai kita kasi gegar~~!!

 

Owh,ya: kepada kak Nadia,di sini sy sertakan alamat surat-menyurat yg boleh digunapakai utk proses pengelupusan peng-POS-an adiah..jgn malu,jgn segan..terus saja ke alamat ini --->  M06-2-12, Desasiswa Tekun, University Sains Malaysia, 11800 Minden, Pulau Pinang…Thank yOu! =))

p/s:sapa2 y baek hati mau pos gitar pun boleh jugak..=p

4 comments:

.:: dieylah :: said...

makseh tag...da masa kmk join k...hehe.. cam best jak hadiah dr paris... :D

eyk@_zuL said...

hehe..ok..nti join.join.join..:)

butterflyana said...

GOOD LUCK! :)

syakey said...

hntr kt desasiswa restu sm.

XD

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin