Nov 16, 2010

Cerita ini hari

Petang tadi ada exam. HTV201. Soalan boleh tahan gak la. Perlu pikir-pikir ja. xsusah sangat. Bantai ja pa yang terlintas pintas di pikiran. Jawab laju-laju. Tapi still tak leh lawan kelajuan rumet. Dia lagi laju. cepat ja keluar. Hue.. Pas exam terus pecut g queensbay. Malas balik bilik. Nanti mesti sedih tengok rumet siap2 nak balik raya.

Kat qbay ingat nak tengok wayang. takda plak crita best. Terus ja kaki jalan-jalan.pusing-pusing sampai lebam. Converse ngan everlast ada sale. TER rembat plak sehelai kasut. Murah gile kot. RM29.90 sajork. Mana nak dapat?? Terus je la angkat. Semalam2 budak2 ne beli ada yang RM19.90 je kot. Lagi murah. Last year beli time sale gak. Tu pun RM60 some. Ne lagi gile2 murah ah. Kalau tak beli kang takot nyesal plak. nanti ada yang tido xlena. Beli jela sehelai kasut untuk si adik. Beliau  mesti suka.

Dah try KFC Mega Mix. Tak da la best sangat. Biasa jekk. Stil xleh lawan ayam gureng mekdi! Yang bengang nye, aku oder dinner plate. Tapi hayam dia bagi dua ketui ja! Kuajaq betoii.. Silap xcek dulu. Bayar.terus blah. Bila nak makan tengok2 ayam dua ketoi. Memang oder tadi dinner plate kot. Bayaq pun mahai. hadoiii..saja ja ‘abang-kakak’ tu td. Kerja xmo elok2. Suka2 hati ja..haishh..

Penat ah. Sakit-sakit plak kaki ne. Banyak sangat jalan.huhu..nak tidoq la. Sok bangun awai2 g solat raya..hoho..Raya diperantauann kot!!x.x

 

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KEPADA SEMUA!:)

2 comments:

step.on.top said...

eh bro..wa td pun pg QBM wehh..lps exm kol 12, wa n da geng buat havoc kat QBM.tgk wyg gak la..movie MEGAMIND.lawak gila kari babas katun tu!!!!!

siyes! mmg lawak..better ko p tgk.huhu wlpun mula2 aku rage2 kna byr rm16 utk tgk 3D tp pastu rs berbaloi gak sbb mvi tu mmg super lawak..skrip smua x bleh blah! haha

eyk@_zuL said...

wa td exam ptg la bro. dlm kul 5 kot bru gerak g qbay..haha..

nanti esok2 lu blanja wa tgok crita tu k?mesti lg best!haha..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin