Dec 27, 2010

Isu laser.laser dan mulut laser. [-.-“]

Piala Suzuki AFF 2010. Heh. Malaysia menang 3-0 ok! Tahniah.Tahniah. dan tahniah kepada skuad negara. Tahniah Safee Sali yang sumbat dua gol pada minit ke-61 dan minit ke-73. Tahniah Mohamed Ashari yang sumbat gol kedua Malaysia pada minit ke-68. Dan tak lupa tahniah kepada Norshahrul Idlan yang beraksi cemerlang mencari peluang gol. Heh.tahniah.tahniah.dan tahniah juga kepada beliau yang baru saja mendirikan rumah dan tangga. Inai di tangan masih merah lagi ko tahu time beraksi semalam! Heh. Beliau orang Besut!Siapa lagi orang Besut disini??ehem..ehem..ok,dah!

Ok,kita berbalik kepada isu laser. Lepas game semalam kecoh kat facebook, kt twitter, kt blog and kt mana2 ruang tenet yang ada. Depa dok hentam cakap Malaysia maen tipu lah hapelah. Aku tak paham betul! Pasal laser pun boleh jadi isu. Kalo dah kalah tu kalah lah!Lagi tak boleh terima kenyataan. Hari tu Malaysia kalah 0-5 kot ngan Indonesia. Tapi Malaysia cool jek.Sebab apa? Sebab Malaysia PROFESIONAL! Takde nak kecoh-kecoh.

Heh. Keeper Malaysia hebat,tangkas,cemerlang dan terbaik! Keeper Indonesia juga terbaik. Pelakon terbaik la deyyy!! Dan2 time Malaysia menyerang dia nak kecoh2 cakap ada laser pancar kat mata dia plak. Padahal kalo tak silap aku dari awal2 game lagi da ada laser dok suluh2 kt baju dia. Takde plak nampak kena mata dia ke hape. Ntah2 penyokong Indonesia sendiri yang dok maen laser2 tuh! Kecoh jekk~!

Fifa-2010-Laser-beam piala aff suzuki indonesia malaysia

Mereka cakap pic ini bukti pancaran laser datang dari kawasan penyokong Malaysia!heh..Kami tak bodoh! Nak menipu pun hagak-hagak la deyyy~!!hahahahahahahahaaaa…*gelak guling2*

Dah. Malas mau cakap banyak…till then,bye~!

p/s: Dengar2 2nd match nanti berkemungkinan maen kt Stadium Shah Alam. Betul ke?O.o..

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin