Jan 27, 2011

Kuiz Finance..-_-“

DSC01248

p/s:kalau terer try ah jawab..ne betul2 soklan kuiz dalam kelas finance ari rabu lepas.hahaha~

6 comments:

Mel Malden said...

saya suka quiz. kalau saya yang dapat, mesti best i crap nonsense there.haha.

ni cam soalan personality test jer. dia nak tengok sapa pandai pikir, baik buruk.haha.cara awak berimaginasi. o tak kuning ka tak.haha

soalan no 7 saya tau, anak dia nama Lim. Yang 8 tu common ah. yang lain2 tu crap je..haha

eyk@_zuL said...

haha..tau xpe.best ja sy ngarut2.mula2 lect ckap mau buat kuiz sy da cuak da..time dia bg lecture sy ngantok2.da la xsalin pun note..skali tgok soklan,senyum2 jaa.hahaha..

tp last question xsempat nk crapin2.msa da abeh..sy tulis

'i dont mind..:)'

hahaha..

step.on.top said...

INI KUIZZZ SAYA MAWWWWW!!

lecturer usm mmg cool~~~ haha

eyk@_zuL said...

hahahahaa..betui2!lagi2 kalo lecturer hbp.mmg cool+style!hihi

princess hearty said...

wow! sy budak finance. tapi tak pernah dapat kuiz mcm ni. damn! hahaha.. nk tukar u blh???

eyk@_zuL said...

hahaha..lai~lai~
tukaq masuk usm jom!tukaq kos skali..hihii~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin