Mar 10, 2011

Cerita di Sebalik Runtuhnya Stadium Sultan Mizan [cerita basi!]

Lagi entry special untuk wawa nazuwa.

Tengah-tengah syok aku setelkan asaimen construction law,tiba-tiba beliau ni menyapa aku di skype. Setelah abes bertanya sedikit sebanyak pasal asaimen,beliau tiba-tiba bagi aku satu link yang gila panjang ah. Ingatkan link apa la yang panjang-panjang sangat tu. Rupanya beliau bagi link satu gambar ni yang dikira agak lawak la..kat bawah ni adalah gambarnya. Owh,ya. Asaimen kitorang sebenarnya adalah berkaitan dengan problem in construction project. Something related dengan kes runtuh-runtuh segala bagai tu la.Haaa..lebih kurang camtu la. Si wawa ni plak buat pasal Stadium Sultan Mizan tu la. So,beliau pun google-google la cari pic berkaitan ngan stadium. Skali terjumpa plak gambar ni kan…Dah tu sibuk-sibuk nak suh aku tengok gambar tu dan katanya lawok! Tapi masalahnya sekarang,beliau xpaham langsung dialog dalam gambar ni. Pape pun, gambar tu sendiri da cukup buatkan ia kelihatan melucukan.

Ok lah! Malas nak merepek panjang2. Beta dengan berbesar hatinya,ingin sekali men’translate’ dialog2 tersebut (atas permintaan beliau). Semoga dengan adanya translation ini, beliau akan mendapat lebih kefahaman…hahaha…

4205_1183002655667_1246252624_30543

Ni dia gambaq hebat tu..haha

 

Otromen : Binatang ni!! Try bagitau kenapa ko kacau stadium sampai rosak jahanam??baik ko bagitau.. Kalau tak,aku pukul.

Raksasa : Ciss..Binatang otromen tak sedar diri nak tunjuk hero! Yang pegi buat stadium atas rumah aku duduk tu sapa suruh… Try tengok lampu power ko kelip-kelip kaler merah dah tu..Nak lawan aku lagi?

Orang kuning : Kena bantai habis-habisan aku rasa otromen kali ni…

 

Okeh!Sekian sajo untuk kali ini… =)

 

 

Notakakikecik2:

p/s : Tiba-tiba rindu seseorang. Siapakah??hmm..kamu,saya rindu kamu..>,<

p/s/s: Asaimen sudah setellll..buleh tido dengan amann..Selamat malam!

4 comments:

wawa ridzuan said...

yeayyy..
paham dahh..
hahah!
lawak laa...

eyk@_zuL said...

hahahaa..ko lg lawak kot wa..LOL~

lunarwolf said...

..basi betul!!!!..kulat2 hijaun pun dah ada~..ahahahaha

eyk@_zuL said...

ok lagi tuu...seb baek xdak katak pisang kaler ijau jahh!hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin