Mar 8, 2011

Kursus ka Kem??tapi campinggg…

Salam dan selamat semuaanyaa. Sebelum apa-apa, tak terlambat rasanya untuk saya mengucapkan Selamat Hari Wanita Sedunia kepada semua wanita-wanita di luar sana terutamanya kepada my mum, my kakak,kakak,kakak,kakak, kepada kawan2 yang rasa diri beliau wanita, para bloggers sekalian dan semua wanita-wanita di Malaysia…! =)

Okeh. Alkisahnya aku sebenarnya nak cerita pe y telah berlaku last wekend.hoho…Wekend yang sangat-sangat best!kenapa?haa…hak tu yang kita xtauuu..hehehe..Sebenaqnya,tanpa disengajakan aku telah terjoin satu kem yang dianjurkan oleh GAPP(gabungan anak2 Pulau Pinang).Tang mana Penang ntah kt aku ne. Tapi nak wat camne,da orang invite haruslah pergi kan. Lagipun kem ne macam best dan kebetulan last weekend xda plan pape. Terusss terjoin. Tu la kisahnye cmne aku terjoinnnn…haha..

Kem ini adalah sangat best dan tidak menghampakan! Lokasi kem adalah di dalam hutan kt Kuala Lipis. Telah disertai oleh 30 orang peserta gabungan dari USM induk dan USM kejut. 10 orang perempuan dan selebihnya adalah lelaki. Selama 3 hari 2 malam kami2 semua berada disana.(da macam buat karangan laporan plak.hayatt sekemaa!!) Penginapannya adalah khemah-yang-sangat-comel-tido-ramai2-sumbat2.PANASS!! aku larik tidoq luaw sensorang..boleh?kepanasan mengatasi segala-galanya..hahaha..

owh,perjalanan kesana lebih kurang 5-6jam dari USM..boleh tahan gak la sakit pinggangnye. Seb baek bas USM baru. Ada sedikit keselesaan disitu.hahaha..Lepas sesat-sesat,pusing-pusing,sampai lah kami ke tempat kejadian kira2 dalam kui 5 lebih2. Sampai tepi jalan je laa..Sebenarnya jauh je la nk ke camp site.Dalam 2km camtu kot. Da makan2,minum2 sume ktorg terus disuruh berkumpul dan diberi satu envelop tertulis “wasiat 1”. Haa sudah!tau dah pe y akan berlaku.kompem lepas2 ne semua benda kami 30 orang tu kena buat sendiri. Tu andaian awal la..hahaha..

DSC02402

Ni dia surat wasiat tu..hadoi!!-_-“

Owh,panjang plak entry kali ni. Ni yang rasa nak stop tiba-tiba ne.hahaha…nanti laenkali kita sambung lagi na…banyak nak cite ni,pasal aktiviti-aktiviti yang superb n best tahap gila babi punyaa..tapi apa kan daya,tahap kemalasan mengatasi segala-galanya..So,kita jumpa di laen siaran saja lah!babaiii alllllll! (^.^)v

-eyka-

 

p/s: exam schedule dah kluaq!jadual yang sangat “best” la sangat..haishh!redah je lah..exam final yang final.-_-

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin