Apr 27, 2011

Tak tahu apa rasa.yang pasti aku sedih.

huu…berat sangat.langsung da xley nk wat pape..xtau nak luah kt sapa.pedih. statement kamu betul2 buat saya sentap.xtau apa saya rasa.menitik air mata bila dapat tau tu.. Kenapa mesti time2 ne jugak la sume benda jadi?kenapa kamu..? saya ada 2 papers lagi.xdapat study pk kan kamu. tapi saya tahu. menda da lepas. da xdapat nak wat pape da. even apa sekalipun saya buat, benda tu tetap gak berlaku..kamu..saya tau.kita da xleh ubah masa lalu. tapi plz kamu..janji ngan saya..kamu mesti berubah.tolong sangat2..saya xtau nk wat apa dah.seyesly saya sedih.hancur hati saya bila tau hal tu.hancur lebur! kamu…kalau hanya dengan nyawa saya je yang betul2 ley ubah kamu,saya sanggup..saya sanggup pegi dulu. yang penting kamu berubah. bukan untuk saya kamu..untuk kamu sendiri.tolong kamu..kalau xnak pk pasal sy pun tolonglah pk orang2 di sekeliling kamu. orang2 yang sayangkan kamu. family kamu..tolong sangat2. Ingat yang kat atas sana. kamu…kamu tau kan saya sayang kamu. saya xnak sume tu jadi kat kamu. saya sedih sangat. saya tau saya bukan kawan yang baik. saya xdapat jaga kamu betul2. hmm…kamu..saya xnak kamu terus macam ni.saya sedih. saya bersumpah kamu,kalau betul dengan nyawa saya je ley wat kan kamu berubah,saya sanggup! demi Allah. Saya mohon Dia ambil nyawa saya….Take care kamu..

2 comments:

lunarwolf said...

..kam0~..jgn sedih~..life doesnt hold only sad things..nor bad things either..smile yunk..smile from ur heart..insya-Allah, everything gonna be ok..minta pada-Nya~ ;)

Eyka Hanafi said...

Thanx hencik lunarwolf!
senyumm..:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin